Termeni și Condiții Condiții Generale pentru Utilizarea Site-ului www.dancefit.ro 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Accesând acest site web și/sau oricare dintre paginile sale, sunteți de acord cu acești termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru are ca scop promovarea unei vieți sănătoase sub toate aspectele sale, inclusiv nutriție, exerciții fizice, relaxare, meditare și viață socială. Informațiile furnizate pe acest site sunt pentru scopuri generale și nu reprezintă recomandări medicale sau profesionale. Acestea nu trebuie să fie folosite în locul sfatului medical sau al tratamentului specific. Consultați un specialist înainte de a începe orice fel de antrenament sau plan de nutriție existent pe acest site.

INTRODUCERE

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea acestui site de către dumneavoastră și sunt valabili pentru toate serviciile și informațiile furnizate prin intermediul site-ului www.dancefit.ro. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Colectăm și prelucrăm date cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

CONȚINUT ȘI INFORMAȚII

Acest site web conține informații, texte, date, grafice, fotografii, ilustrații, opere de artă, nume, logo-uri, mărci comerciale, mărci de servicii și informații despre www.dancefit.ro, domeniile sale de practică de sănătate și informații generale sub formă de documente (“Informații”). Aceste informații sunt furnizate cu titlu informativ și nu constituie sfaturi medicale sau profesionale. Nu ar trebui să luați decizii medicale sau să urmați tratamente pe baza informațiilor găsite pe acest site.

Antrenamentele și programele de alimentație furnizate de S.C. DANCEFIT MRG S.R.L. prin intermediul site-ului www.dancefit.ro sunt destinate scopurilor de fitness și viață sănătoasă. Cu toate acestea, aceste programe și antrenamente pot implica activități fizice și diete care pot avea un impact asupra sănătății dumneavoastră. Vă recomandăm să consultați un specialist medical înainte de a începe oricare dintre programele noastre, în special dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți predispus la anumite afecțiuni.

Vă rugăm să rețineți că S.C. DANCEFIT MRG S.R.L. nu este responsabilă pentru eventualele accidentări sau prejudicii pe care le puteți suferi în timpul sau în urma participării la programele noastre de antrenament sau urmărirea programelor noastre de alimentație. Participarea la orice activitate fizică sau schimbarea dietei trebuie să se facă sub propria dumneavoastră răspundere și este recomandat să vă consultați cu un profesionist medical pentru a vă asigura că sunteți adecvat pregătit și sănătos pentru a face acest lucru.

S.C. DANCEFIT MRG S.R.L. nu furnizează sfaturi medicale sau de nutriție personalizate și nu poate înlocui consultul unui specialist medical. Informațiile și sfaturile furnizate pe site-ul nostru sunt doar în scopuri informative și nu ar trebui să fie considerate ca înlocuind consultul medical.

 

MODIFICĂRI ALE SITE-ULUI ȘI ALE SERVICIILOR

S.C. DANCEFIT MRG S.R.L. își rezervă dreptul de a revizui și actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să revizuiți periodic acești Termeni și Condiții pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a serviciilor noastre după efectuarea oricăror modificări reprezintă acceptarea acestor modificări.

LINKURI CĂTRE SITE-URILE TERȚILOR

Acest site poate conține linkuri către site-uri web terțe părți, care sunt controlate și gestionate de alții. Orice link către un alt site nu reprezintă o recomandare din partea noastră și nu suntem responsabili pentru conținutul sau disponibilitatea acestor site-uri.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului dancefit.ro este protejat de legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. DanceFIT MRG S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuția, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea de opere derivate sau utilizarea conținutului site-ului în scopuri necomerciale fără confirmarea scrisă din partea reprezentanților S.C. DanceFIT MRG S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii www.dancefit.ro sunt gratuite și au ca scop ajutarea utilizatorilor să găsească informațiile necesare în cel mai ușor și mai rapid mod posibil, în conformitate cu cerințele fiecăruia.

Informațiile de pe www.dancefit.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor gratuit. Termenul “utilizator” al acestei pagini înseamnă orice persoană fizică sau reprezentant al unei afaceri care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul www.dancefit.ro în scop personal, fără intenții comerciale. În orice alt caz, conținutul www.dancefit.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul expres al reprezentanților S.C. DanceFIT MRG S.R.L.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pe acest site, oferim accesul la pachete de antrenament, planuri alimentare si Ebook de rețete. Pentru a accesa conținutul acestora, se percepe o taxă diferită pentru fiecare produs în parte ce este afișat. Plata poate fi efectuată exclusiv în modalitățile indicate în procedura de comandă, inclusiv plata cu cardul online. Informațiile de plată sunt gestionate de terțe părți și trebuie să respectați termenii și condițiile acestora.

LIMITARE DE RĂSPUNDERE

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliu a activităților, produselor și serviciilor S.C. DanceFIT MRG S.R.L. și nu va oferi nicio garanție cu privire la:

evitarea utilizării dificile sau întreruperea utilizării site-ului;

afectarea negativă a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

absența pe site a virusurilor sau a altor componente care ar putea afecta utilizatorii.

Astfel, S.C. DanceFIT MRG S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru niciun prejudiciu direct sau indirect cauzat de utilizarea site-ului. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele, prețurile, informațiile, campaniile și promoțiile de marketing, aspectele tehnice ale www.dancefit.ro sunt prezentate în scop informativ. Nimic din conținutul site-ului www.dancefit.ro nu poate constitui o ofertă fermă de contract și nu poate angaja răspunderea www.dancefit.ro în absența altor acorduri.

Nu suntem responsabili pentru pierderi indirecte sau rezultate, precum și pentru orice fel de pierderi sau daune, inclusiv pierderi de afaceri, oportunități, date sau profituri, rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site.

DESPĂGUBIRI

Ne rezervăm dreptul de a fi despăgubiți sau absolvit, împreună cu angajații și agenții noștri, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială în relație cu revendicările sau acțiunile aduse împotriva noastră, apărute în urma încălcării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții sau a altor responsabilități născute din utilizarea acestui site.

ANULARE

În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții este declarată nulă, anulabilă, ilegală sau nonexecutabilă în vreun fel, acea prevedere va fi modificată într-un mod rezonabil, astfel încât să se conformeze intențiilor noastre sau ale dumneavoastră, fără a intra în ilegalitate sau, la discreția noastră, va fi eliminată din Termeni și Condiții, iar celelalte prevederi vor rămâne valabile.

LEGI APLICABILE ȘI DISPUTE

 Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și formulate în conformitate cu legea din România. Toate disputele ce decurg din acești Termeni și Condiții sunt de competența instanțelor de judecată din România.

ÎNȚELEGEREA COMPLETĂ

Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea completă dintre dumneavoastră și S.C. DANCEFIT MRG S.R.L. cu privire la utilizarea acestui site și înlocuiesc orice înțelegeri anterioare, scrise sau orale. Nicio explicație orală sau informație orală nu poate altera interpretarea acestor Termeni și Condiții.

ACTUALIZĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 Rezervăm dreptul de a revizui acești Termeni și Condiții în viitor. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare de la data publicării. Continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptarea acestor modificări.

CONTACT

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa: marina.marginean.pt@gmail.com. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil la solicitările dumneavoastră.

 

Politică de Livrare și Retur

Această politică stabilește termenii și condițiile pentru livrarea și returnarea produselor virtuale, cum ar fi programele de antrenament, Ebook de rețete și planurile alimentare în format electronic, oferite pe site-ul www.dancefit.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a înțelege modalitatea noastră de gestionare a acestor produse.

 1. Livrarea Produselor în format electronic

1.1. Programele de antrenament, Ebook de rețete și planurile alimentare în format electronic sunt produse virtuale care nu necesită livrarea fizică. Acestea sunt disponibile imediat după finalizarea comenzii și confirmarea plății.

1.2. Livrarea acestor produse se face exclusiv prin intermediul e-mailului furnizat la momentul comenzii. Veți primi un link de descărcare sau acces la conținutul achiziționat.

1.3. Eforturile noastre vor viza expedierea produsului cât mai curând posibil după confirmarea plății. Cu toate acestea, nu putem garanta o anumită perioadă de livrare, deoarece acest lucru depinde și de timpul necesar pentru procesarea plății.

 1. Politica de Retur

2.1. Din motive de securitate, produsele virtuale, cum ar fi programele de antrenament, Ebook de rețete și planurile alimentare în format electronic, nu pot fi returnate sau rambursate după ce au fost livrate și accesate.

2.2. Ne străduim să furnizăm conținut de cea mai înaltă calitate și să răspundem la întrebările și nelămuririle dumneavoastră în legătură cu produsele noastre. Dacă întâmpinați orice dificultăți tehnice sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site-ul nostru pentru asistență.

 1. Anularea Comenzilor

3.1. Comenzile pot fi anulate numai în termen de 12 ore de la finalizarea comenzii și confirmarea plății. După această perioadă, comanda nu mai poate fi anulată, deoarece produsele virtuale sunt livrate imediat și accesate de către client. Nu există comision pentru anularea comenzilor. Returnarea banilor se face în 5-15 zile lucrătoare.

3.2. Pentru a anula o comandă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site-ul nostru și să furnizați detaliile comenzii dumneavoastră pentru procesarea corectă a anulării.

 1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de livrare și retur pentru programele de antrenamente și planurile alimentare în format electronic, vă invităm să ne contactați prin e-mail la adresa marina.marginean.pt@gmail.com

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales produsele noastre. Ne dorim să vă ajutăm să atingeți obiectivele dumneavoastră de fitness și sănătate, oferindu-vă cele mai bune resurse posibile.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE DANCEFIT MRG S.R.L.

DANCEFIT MRG S.R.L. acordă o atenție deosebită protecției vieții private și implicit a datelor cu caracter personal. De aceea, Politica de Confidențialitate DANCEFIT MRG S.R.L. descrie în detaliu gestionarea și utilizarea datelor furnizate sau colectate pe platformele noastre digitale, în scopul asigurării pentru vizitatori și clienți a posibilității de a ne contacta și de a beneficia de produsele și serviciile noastre.

Politica de confidențialitate a companiei DANCEFIT MRG S.R.L. respectă Regulamentul General UE privind Protecția Datelor cu Caracter Personal 2016/679 („GDPR”), precum și legislația locală.

Compania noastră, DANCEFIT MRG S.R.L., cu sediul social în Galați, județul Galați, Str. M.Sadoveanu, nr.15, nr. Înregistrare J17/267/2023, cod fiscal 47642279, este operator autorizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale europene, certificând respectarea drepturilor conferite de GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

DANCEFIT MRG S.R.L. este responsabilă pentru colectarea, stocarea și procesarea datelor dumneavoastră personale și își ia angajamentul de a respecta confidențialitatea tuturor informațiilor stocate.

BAZA LEGALA PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Prelucrările datelor dumneavoastră cu caracter personal pot avea ca temei:

Prelucrarea comenzilor de produse, inclusiv preluarea, validarea, expedierea acestora, precum și încheierea și executarea contractelor de colaborare (stabilirea datelor dumneavoastră de identificare și facturare, precum și adresa de livrare);

Interesul legitim al Operatorului (DANCEFIT MRG S.R.L.) în ceea ce privește realizarea și distribuirea chestionarelor de satisfacție adresate clienților;

Consimțământul persoanei vizate (transmiterea de comunicări de marketing, oferte privind produse noi, newsletter, broșuri, informații campanii, etc.);

Obligația legală a Operatorului (apărarea unui drept în instanță, etc.);

În momentul procesării datelor cu caracter personal în vederea încheierii unui contract sau potențial contract cu dumneavoastră, sau în vederea preluării și prelucrării unei comenzi, baza legală pentru procesare constă în necesitatea prelucrării, în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale ale părților.

În consecință, baza legală pentru procesarea datelor cu caracter personal este reprezentată de acordul dumneavoastră, acord pe care îl puteți retrage în orice moment, după cum este menționat în prezentul document, acest lucru neafectând legitimitatea procesării datelor de către DANCEFIT MRG S.R.L., înainte de retragerea acordului dumneavoastră.

În eventualitatea în care dezvăluim date cu caracter personal organelor de aplicare a legii sau altor organisme guvernamentale, vom efectua acest lucru în baza faptului că avem obligația legală de a o face.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI SCOPUL COLECTĂRII ACESTORA

DANCEFIT MRG S.R.L. aplică principiul minimizării și se angajează să colecteze doar acele date care sunt cu adevărat necesare. Astfel, vă informăm că datele personale pe care DANCEFIT MRG S.R.L. le prelucrează sunt date personale pe care dumneavoastră (persoana vizată) ni le puneți la dispoziție, cum ar fi:

Date de identificare, cum ar fi: numele și prenumele, adresa de domiciliu / reședință, cod numeric personal, cod unic de înregistrare, număr de telefon fix/mobil, serie și număr de buletin sau carte de identitate, adresa de email, adresa de livrare (dacă este diferită de adresa de domiciliu), vârstă, sex;

Date de contact, cum ar fi: adresa de email, număr de telefon;

Date privind comenzile dvs. și cumpărăturile efectuate pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. (produsele sau serviciile achiziționate, valoarea acestora, data achiziției, adresa de livrare, istoricul comenzilor dumneavoastră, numărul de înregistrare al comenzilor etc.);

Date privind comportamentul dumneavoastră de navigare pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. (informații despre paginile web pe care le-ați vizitat, produsele sau serviciile pe care le-ați vizualizat, conținutul pe care l-ați accesat, durata de vizitare, metoda utilizată pentru a accesa platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L.);

Date cu caracter financiar, cum ar fi: datele cardului bancar sau alte date de plată (în cazul în care ați efectuat plăți online);

Alte date pe care le furnizați în mod direct în legătură cu scopurile descrise mai sus, cum ar fi informații suplimentare furnizate în corespondența cu DANCEFIT MRG S.R.L., participarea la sondaje, completarea chestionarelor de satisfacție, reclamații, sugestii sau reclame;

DATE CU CARACTER SPECIAL

Nu colectăm și prelucrăm date cu caracter special, cum ar fi date privind rasă sau etnia, convingeri religioase, date genetice, date biometrice, date privind starea de sănătate sau date privind viața sexuală sau orientarea sexuală. Nu vă rugăm să ne furnizați astfel de informații.

DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIILOR

Nu colectăm și nu prelucrăm date cu caracter personal ale copiilor cu vârsta sub 16 ani. Dacă sunteți părintele sau tutorele legal al unui copil și vă dați seama că copilul dumneavoastră ne-a furnizat date cu caracter personal fără consimțământul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de mai jos. Vom lua măsuri pentru a șterge aceste date cu caracter personal.

DANCEFIT MRG S.R.L. COLECTEAZA DATELE CU CARACTER PERSONAL DIN URMĂTOARELE SURSE :

Datele dumneavoastră personale pot fi colectate din următoarele surse:

Datele pe care ni le furnizați direct, prin completarea formularului de contact, a formularului de comandă sau în corespondența cu reprezentanții noștri, prin participarea la sondaje, completarea chestionarelor de satisfacție, prin intermediul reclamațiilor, sugestiilor sau reclamelor etc.;

Datele generate în urma interacțiunii dumneavoastră cu platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L., precum și datele despre produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat sau pe care le-ați vizualizat pe acestea;

Datele generate în urma folosirii cookie-urilor pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. sau a tehnologiilor similare, precum și datele pe care le furnizează dispozitivele dumneavoastră mobile atunci când accesați platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L.;

Datele furnizate de terți, precum partenerii noștri comerciali, pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale asumate față de dumneavoastră;

 Datele pe care le obținem în urma analizelor statistice pe care le efectuăm în legătură cu modul în care utilizați platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L., precum și datele pe care le obținem din surse publice pentru a ne asigura că informațiile pe care le deținem sunt corecte și actualizate. Toate datele cu caracter personal furnizate sunt confidentiale si nu vor fi utilizate decat in scopurile pentru care au fost furnizate si, cu exceptia cazurilor prevazute de legislatia in vigoare, acestea nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, fara consimtamantul dumneavoastra prealabil.

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectării datelor cu caracter personal este furnizarea serviciilor sau produselor pe care le-ați solicitat, în funcție de cum ați interacționat cu platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. Aceste scopuri pot fi, în principal:

Pentru încheierea și executarea contractelor încheiate cu DANCEFIT MRG S.R.L. prin intermediul platformelor digitale sau a altor canale de comunicare;

 Pentru furnizarea serviciilor sau produselor pe care le-ați solicitat;

 Pentru îndeplinirea obligațiilor legale care revin DANCEFIT MRG S.R.L. (contabilitate, fiscalitate, arhivare, etc.);

Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. (ex. analizarea comportamentului de navigare, personalizarea ofertelor, a conținutului și a serviciilor în funcție de preferințele și interesele dumneavoastră);

 Pentru marketingul propriu al DANCEFIT MRG S.R.L. (ex. transmiterea de comunicări de marketing, oferte privind produse noi, newsletter, broșuri, informații campanii, etc.) în urma consimțământului dumneavoastră expres;

 Pentru asigurarea securității platformelor digitale DANCEFIT MRG S.R.L., inclusiv pentru prevenirea și detectarea fraudelor, accesului neautorizat la sistemele informatice ale DANCEFIT MRG S.R.L. și prevenirea sau soluționarea incidentelor de securitate;

 Pentru exercitarea drepturilor DANCEFIT MRG S.R.L. în cadrul unor proceduri judiciare sau a unor procese legale. DANCEFIT MRG S.R.L. poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza următoarelor temeiuri legale:

Prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract;

Prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale care revine DANCEFIT MRG S.R.L.;

Prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele dumneavoastră vitale sau ale altor persoane fizice;

Prelucrarea este necesară pentru executarea unei sarcini de interes public sau în exercitarea autorității publice cu care este învestit DANCEFIT MRG S.R.L.;

 Prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unui interes legitim urmărit de DANCEFIT MRG S.R.L. sau de un terț, cu excepția cazurilor în care se prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale dumneavoastră care necesită protejarea datelor cu caracter personal. Dacă ne furnizați date cu caracter personal pentru a îndeplini o obligație legală sau contractuală sau dacă este necesar să furnizați astfel de date pentru a intra într-un contract cu DANCEFIT MRG S.R.L., iar dumneavoastră decideți să nu furnizați aceste date, este posibil să nu putem să îndeplinim obligația sau să încheiem contractul și, implicit, să nu putem să vă furnizăm produsele sau serviciile solicitate.

Pentru toate celelalte scopuri, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este opțională și este în întregime la alegerea dumneavoastră. În unele cazuri, lipsa datelor poate avea ca efect incapacitatea noastră de a vă oferi serviciile sau produsele solicitate, de a vă asigura accesul la anumite caracteristici ale platformelor digitale DANCEFIT MRG S.R.L. sau de a vă răspunde la anumite solicitări.

DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 În general, DANCEFIT MRG S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe întreaga durată a relației contractuale, pe durata în care este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care datele au fost colectate și în conformitate cu durata impusă de legislația în vigoare, cu respectarea termenelor de arhivare aplicabile sau cu respectarea deciziei dumneavoastră de a vă exercita dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal (dreptul la „uitarea” datelor).

DATELE CU CARACTER PERSONAL VOR FI PĂSTRATE PE O PERIOADĂ ULTERIOARĂ ÎNCETĂRII CONTRACTULUI, PE DURATA PREVĂZUTĂ DE LEGISLAȚIA FISCALĂ ȘI CONTABILĂ SAU, ÎN LIPSĂ, PE O PERIOADĂ DE 10 ANI DE LA ÎNCETAREA CONTRACTULUI.

DANCEFIT MRG S.R.L. VA PUTEA CONTINUA SA PRELUCREZE DATELE CU CARACTER PERSONAL, INCLUSIV DUPA ÎNCETAREA CONTRACTULUI, ÎN ACESTE CAZURI, NUMAI PE BAZA UNOR TEMEIURI LEGALE PERMISE DE LEGISLATIA IN VIGOARE, INCLUSIV TEMEIUL INTERESULUI LEGITIM.

DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DANCEFIT MRG S.R.L. VA PUTEA DEZVALUI DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE UTILIZATORILOR SĂI ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII:

 • Pentru a furniza servicii sau produsele solicitate, inclusiv pentru comunicarea cu terții care pot furniza aceste servicii sau produse pentru DANCEFIT MRG S.R.L. (ex. procesatori de plată, furnizori de servicii de curierat, parteneri contractuali);
 • În cadrul altor societăți din grupul DANCEFIT MRG S.R.L. sau în cadrul unor asocieri sau colaborări;
 • Către terții parteneri contractuali ai DANCEFIT MRG S.R.L., în scopul oferirii produselor sau serviciilor solicitate de dumneavoastră (ex. agenții de turism, agenții de publicitate, parteneri de afaceri etc.), sau în scopuri de marketing, cu acordul dumneavoastră expres;
 • Către autorități publice, instituții sau organe de reglementare, atunci când acest lucru este prevăzut sau este permis de legislația în vigoare, în scopul îndeplinirii obligațiilor legale sau al investigării unor posibile activități ilegale sau frauduloase;
 • Către terți sau cumpărători, în cazul vânzării sau transferului parțial sau total al activității sau al activelor DANCEFIT MRG S.R.L., inclusiv în cadrul procedurilor de insolvență sau lichidare.

Asigurăm că orice dezvăluire a datelor cu caracter personal se va face în conformitate cu legislația în vigoare și cu respectarea tuturor măsurilor de securitate corespunzătoare, în scopul protejării datelor dumneavoastră cu caracter personal.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN AFARA SPAȚIULUI ECONOMIC EUROPEAN

DANCEFIT MRG S.R.L. poate transfera datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi în afara Spațiului Economic European (SEE), inclusiv către state care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Aceste transferuri de date pot avea loc în următoarele situații:

 • Transferurile de date către terții parteneri comerciali ai DANCEFIT MRG S.R.L. sau către furnizori de servicii și produse din afara SEE, în scopul furnizării serviciilor sau produselor solicitate de dumneavoastră sau pentru alte scopuri legale, cu acordul dumneavoastră expres;
 • Transferurile de date către societăți din grupul DANCEFIT MRG S.R.L. din afara SEE, în scopurile prevăzute în această politică de confidențialitate, inclusiv pentru gestionarea relației contractuale cu dumneavoastră și pentru marketing, cu acordul dumneavoastră expres.

Prin utilizarea platformelor digitale DANCEFIT MRG S.R.L. și furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, sunteți de acord cu aceste transferuri de date în afara SEE.

DANCEFIT MRG S.R.L. a luat măsuri corespunzătoare pentru a se asigura că transferurile de date în afara SEE respectă cerințele GDPR și ale legislației în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste măsuri includ:

 • Încheierea de contracte sau acorduri de transfer care includ clauze standard de protecție a datelor adoptate de Comisia Europeană;
 • Alegerea de parteneri comerciali sau de furnizori de servicii care au implementat măsuri adecvate de securitate a datelor și care au obținut certificări sau acreditări corespunzătoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal;
 • Obținerea de aprobări sau autorizații de la autoritățile de supraveghere pentru transferurile de date, atunci când este necesar.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

 În calitate de persoană vizată, aveți dreptul să vă exercitați următoarele drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal:

Dreptul de acces: Aveți dreptul să solicitați informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, precum și să solicitați o copie a acestor date.

Dreptul de rectificare: Aveți dreptul să solicitați corectarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete despre dumneavoastră.

Dreptul de ștergere: Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră în anumite circumstanțe. Acest drept nu este absolut și poate fi limitat în conformitate cu legislația în vigoare.

Dreptul de restricționare a prelucrării: Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite circumstanțe. Acest drept poate fi, de asemenea, limitat în conformitate cu legislația în vigoare.

Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să primiți datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră într-un format structurat, obișnuit și ușor de citit și aveți dreptul să solicitați transmiterea acestor date către alt operator, în anumite circumstanțe.

Dreptul la obiecție: Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal în anumite circumstanțe, inclusiv în ceea ce privește prelucrarea pentru scopuri de marketing direct.

Dreptul de retragere a consimțământului: În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământul acordat înainte de retragere.

Dreptul de a depune o plângere: Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor din statul dumneavoastră de rezidență sau din statul în care considerați că a fost încălcată legislația privind protecția datelor.

Pentru a vă exercita aceste drepturi sau pentru a obține mai multe informații despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de mai jos.

DANCEFIT MRG S.R.L.

 Adresa: Galați, Str. M. Sadoveanu, nr. 15, bloc F3

Email: marina.marginean.pt@gmail.com

Telefon: 0756 358 437

DANCEFIT MRG S.R.L. va răspunde la solicitările dumneavoastră în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare și în termenul prevăzut de aceasta.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DANCEFIT MRG S.R.L. ia măsuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, utilizării, divulgării sau distrugerii neautorizate. Aceste măsuri includ, printre altele, securizarea rețelelor, utilizarea unor tehnologii de securitate a informațiilor și accesul controlat la datele cu caracter personal. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că nicio metodă de transmitere a datelor sau de stocare electronică nu este absolut sigură și, în ciuda măsurilor de securitate pe care le implementăm, nu putem garanta siguranța absolută a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Măsurile de securitate și protecție a datelor cu caracter personal sunt revizuite și actualizate în mod regulat pentru a ține cont de evoluția tehnologică și pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor.

COOKIES ȘI TEHNOLOGII SIMILARE

Platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. pot utiliza cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare, pentru a vă personaliza conținutul și pentru a vă oferi funcționalități îmbunătățite. Prin continuarea utilizării platformelor digitale DANCEFIT MRG S.R.L., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.

În cazul în care doriți să obțineți mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. sau despre modul în care le puteți gestiona, vă rugăm să consultați politica noastră privind cookie-urile.

LINK-URI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

Platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. pot conține link-uri către alte website-uri sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de către DANCEFIT MRG S.R.L. Această politică de confidențialitate nu se aplică website-urilor sau serviciilor terților și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor terțe părți. Vă recomandăm să vă familiarizați cu politicile de confidențialitate ale terților înainte de a furniza date cu caracter personal sau de a utiliza acele website-uri sau servicii.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

 Politica de confidențialitate poate fi actualizată în mod periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal sau pentru a reflecta modificările în legislația privind protecția datelor cu caracter personal. Orice actualizări ale acestei politici de confidențialitate vor fi publicate pe platformele digitale DANCEFIT MRG S.R.L. și vor fi în vigoare de la data publicării.

CONTACT

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau cu privire la modul în care DANCEFIT MRG S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de mai sus. Ne puteți contacta și pentru a exercita drepturile dumneavoastră prevăzute în această politică de confidențialitate. DANCEFIT MRG S.R.L. vă va răspunde la solicitările dumneavoastră în termenul prevăzut de legislația în vigoare.

Date de contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau doriți să exercitați drepturile privind datele cu caracter personal în conformitate cu această politică, vă rugăm să contactați DANCEFIT MRG S.R.L. utilizând informațiile de contact de mai jos:

DANCEFIT MRG S.R.L.

 Adresa: Galați, Str. M. Sadoveanu, nr. 15, bloc F3

Email: marina.marginean.pt@gmail.com

Telefon: 0756 358 437

Ne puteți contacta pentru a solicita informații suplimentare despre datele dumneavoastră cu caracter personal sau pentru a exercita drepturile dvs. privind datele cu caracter personal conform legii aplicabile. Vom răspunde solicitărilor dvs. în termenul prevăzut de legislația în vigoare și în conformitate cu procedurile noastre interne.

MODIFICĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE DANCEFIT MRG S.R.L.

Ocazional, putem modifica prezenta Politica de Confidențialitate pentru a cuprinde cele mai recente tehnologii, practici din industrie, cerințe de reglementare sau pentru alte scopuri. Întotdeauna vom posta cea mai recentă versiune pe platformele noastre digitale. De aceea, vă sfătuim să citiți cu regularitate Politica de Confidențialitate. În situațiile în care suntem obligați prin lege, vom solicita acordul dumneavoastră. DANCEFIT MRG S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, însă în limitele prevăzute de prevederile legale, interne și comunitare, în vigoare. Această declarație de confidențialitate și politicile de confidențialitate prezentate aici nu au scopul de a crea drepturi legale contractuale sau de altă natură sau în numele oricărei părți.

OBSERVAȚII ȘI ÎNTREBĂRI

Dacă aveți observații sau întrebări referitoare la Politica de Confidențialitate DANCEFIT MRG S.R.L., vă rugăm să ne contactați la telefonul 0756 358 437 sau pe e-mail la adresa marina.marginean.pt@gmail.com. De asemenea, vă informăm că puteți depune o plângere referitoare la felul în care procesăm datele dumneavoastră personale. În cazul în care se face o plângere, numele și informațiile de contact ale reclamantului trebuie comunicate către DANCEFIT MRG S.R.L. Vom investiga reclamația și vom răspunde în termen de maxim 30 de zile. În cazul în care considerați că nu am rezolvat în mod satisfăcător reclamația dumneavoastră, puteți depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Această pagină de internet este deținută și operată de către DANCEFIT MRG S.R.L. Prezenta Politică de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată în luna Decembrie 2023.