Marina Mărginean

Antrenor Personal online
Antrenor fitness online

Din dorința de a ajuta oamenii și din pasiunea mea pentru fitness îmi doresc să culeg cele mai bune informații pentru a oferi servicii de calitate.

Doresc să mă dezvolt pe mine ca antrenor personal și mai ales să îndeplinesc obiectivele clienților mei.

Am studiat în cadrul școlii „Fitness Scandinavia” precum și „Move On Fitness Education”.

În prezent îmi desfășor activitatea de antrenor personal într-o sală de fitness din orașul Galați.

Pentru mine această meserie este o nouă provocare în fiecare zi și de aceea implicarea mea este la cote maxime.

Alături de clienții mei, pornim într-o „călătorie” în care facem o investiție pe termen lung în sănătatea noastră.

Alege să faci parte din echipa mea și îți vei mulțumi mai târziu!

Vrei să devi o versiune mai bună a ta?

Ce câștigi prin antrenamentele online?

Antrenamentele online au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, aducând o serie de avantaje semnificative pentru cei care își doresc să-și mențină sau să-și îmbunătățească starea de sănătate și nivelul de fitness.

Aceste antrenamente aduc cu ele o serie de beneficii remarcabile pentru cei care aleg să le includă în rutina lor zilnică: somn profund și odihnitor, energie mai mare pe parcursul zilei, productivitate crescută la birou.

Te-ai gândit că vrei să faci o schimbare și nu știi cum să începi? Te pot ajuta! 🙂

Ai mai încercat să faci o schimbare dar nu ai reușit?

❌Nu ai rezultatele pe care ți le dorești? 

❌Te-ai plictisit de antrenamentele clasice?

❌Nu ai idee de unde să începi?

❌ Nu mai încapi în hainele vechi preferate?

❌Ai o condiție fizică precară sau o afecțiune și nu ai idee ce exerciții sunt bune pentru tine?

❌ Ți-e frică să nu fii judecat?

❌Nu ai motivație pentru a te ține de antrenamente?

 

Cum te voi ajuta eu, ca antrenor personal online?

✅Îți voi face un plan de antrenament bine structurat și personalizat pentru tine.

✅Voi fi la curent mereu cu starea ta fizică și pshică. 

✅Voi comunica eficient cu tine în permanență.

✅Îți voi explica și arăta execuția corectă a exercițiilor.

✅Îți voi prezenta planul de antrenament și îl voi monitoriza pe tot parcursul ședinței.

✅Te voi motiva atunci când va trebui să învingi limitele.

✅Voi fi alături de tine pe tot parcursul ”călătoriei”.

marina marginean antrenor personal
antrenor personal personal trainer antrenamente galați
transformare before and after dancefit by marina marginean fitness
before and after gym galati
transformare before and after dancefit by marina marginean fitness
before and after antrenor galati

Maria

Recomand Dance Fit pentru oricine are nevoie sa se încarce cu energie pozitivă, optimism și dorește să aibă o minte sănătoasă într-un corp sănătos….și frumos bineînțeles). Marina e pur și simplu minunată! E un coach plin de energie și dedicare și asta nu numai că se vede dar se și simte in clasele ei! Trebuie doar sa fii prezent pentru că inspira atâta pasiune încât nu poți să nu tii pasul!!

Corina

Sunt recunoscătoare că te-am întâlnit după atâtea căutări pe Google. Chiar simt că ești omul potrivit pentru mine în acest proces de redobândire a mobilității, încrederii de sine și pierderii unor kilograme. Îți mulțumesc pentru implicare!

Miriam

Imi place DanceFit pentru ca dupa o zi in care tin copii in brate la gradinita la care lucrez, imi relaxeaza toti muschii. Marina e super draguta si vine mereu cu exercitii si idei noi. Recomand cu mare drag! ❤

Diana

Pana la Marina, nu mi-a plăcut sportul și nici nu i-am înțeles importanta în ceea ce ma privește pe mine. Marina e cea care m-a învățat sa îmi placa sa îmi arunc adidașii de sala în geanta și sa vin la antrenamente. Dedicare și motivatie- și când nu mai poți, mai poți puțin!

Vlad

Un antrenor deosebit, cu spirit motivational si foarte implicat in tot ceea ce face. Se vede pasiunea pe care o are pentru acest domeniu, iar acest lucru nu poate sa aduca decat rezultate pozitive in cadrul antrenamentelor. Recomand!!💪

Alexandra

Primele 2 saptamani au fost grele pentru mine. A trebuit sa ma reacomodez cu tot ce tine de sala. Febra musculara, oboseala. Dar ea m-a susținut. La absolut fiecare pas. E alături de mine de când intru în sala. Încep sa fiu mandra de mine, de ea, de cum a reușit ușor ușor să-mi modeleze corpul încât sa încep sa ma uit în oglinda și sa îmi placa de mine.

Claudia

Îmi place DanceFit datorita Marinei, o persoana dedicata, pasionata de ceea ce face, atenta la nevoile celor din jur si nu în ultimul rand datorita provocarilor diferite la care ne supune cu fiecare antrenament ! 💪 5 ✨️

Georgeta

Marina este un antrenor de nota 1000! La fiecare antrenament se vede pasiunea cu care isi face meseria! De cand am inceput sa vin la DanceFIT am o conditie fizica mult mai buna, mobilitate mai buna si am scapat de durerile de spate. Fiecare antrenament este o noua provocare. Recomand cu drag !

Ionuț

Recomand! Mă bucur că am descoperit o altă lume cu oameni frumoși în ea, iar Marina este o persoană dedicată și pasionată de ceea ce face, mereu atentă la nevoile celor din jur cât și profesionalismul în explicarea fiecărui antrenament !

Pentru mai multe review-uri accesați pagina noastră de Facebook.

Încă nu te-ai convins să ni te alături?

Iată o selecție din cele mai tari mesaje pe care le-am primit, de la oameni muncitori, deschiși unei vieți noi plină de beneficii.

 

Dacă vrei să fii și tu unul dintre ei lasă-mi prima dată un mesaj și voi fi fericită să te ajut  pentru a stabili cu exactitate ce dietă, exerciții dar și program putem dezvolta. 

Pentru antrenamentele de grup dar și unu la unu: Monitorizare a Progresului și Comunicare Continuă – Vei beneficia de o monitorizare atentă a progresului și vei avea acces la grupul nostru de WhatsApp activ 24/7, care vă permite să comunicați cu ceilalți participanți și să primiți suport constant din partea mea.

Antrenamente 1 la 1 online - antrenor marina marginean
Vreau Pachetul!
Vreau Pachetul!

Dorești să fii contactată?

În cazul în care nu ești momentan disponibilă dar vrei totuși să faci această schimbare te rugăm să ne lași câteva informații despre tine și noi te vom contacta.
Îți vom face un plan de antrenament pe care îl vei incorpora ușor în programul tău.

Dacă ai întrebări poți regăsi lista de întrebări frecevente aici

Completează formularul de mai jos: